Így a családi Síutak utazás

Ha veszel a síelés, nem sí egész idő alatt. Azt sem tudta csinálni fele annyi idő alatt valóban olyan minden, hogy leállás fogsz szükség van néhány tevékenységet, hogy mindig szórakoztat a síelés utáni órában.

Ha veszel a síelés, nem sí egész idő alatt. Azt sem tudta csinálni fele annyi idő alatt valóban olyan minden, hogy leállás fogsz szükség van néhány tevékenységet, hogy mindig szórakoztat a síelés utáni órában.

Természetesen mit csinál van rajtad, de itt megtalálható néhány jó tanácsot az 5 jobb szórakoztató és izgalmas tevékenységek, amit tehetünk, kivéve,, ha nem élvezi a lejtőkön.

OakleyOriginals-2010

A legtöbb üdülőhelyek fantasztikus éttermek, és akkor is kap a kreatív a konyhában magad, ha úgy dönt, hogy egy faház önellátó létesítményekkel. Számos módon, hogy megtalálják a legjobb ételeket a központban, de általában több lehetősége van:

Éttermek – Rengeteg étterem a síközpontok, és ezeket kínálja a finom vacsora a hétköznapi harapás. Sok üdülőhelyek krepp áll Franciaországban, ahol megragad egy gyors snack sílécen – és akkor is lazíthat a estét, pihentető nyugodt étkezés, faház.

Bars – Bars bőven található sípályák és felajánlja snack, valamint különféle italokat. Jellemzően bár az élelmiszer áll rendelkezésre, de ez változik egyik helyről a másikra, ezért érdemes vizsgálja a helyi intézmények, hogy megtalálja, amire szüksége van.

Bhenak-2009

Klubok – Néhány üdülőhelyek klubok, ahol zene szól, és italokat szolgálnak fel. Ezek általában fedezi a húsz év körüli síelők, de ott is nagyon jó junior klubok tevékenységek sok üdülőhelyek, amelyek segítenek, hogy a gyermekek a családi síutak és tizenévesek elfoglalt.

Tartása hidratálást élen az eszed is nagyon fontos. Síelés egy nagyon fizikai aktivitás és el fogja veszíteni egy csomó energiát és vizet, miközben csinálom.

Bármit is dönt, hogy nem, amikor nem síel, akkor meg kell enni – ezért elkerülhetetlen, hogy felfedezzük és élvezheti étellel és itallal az első számú dolog pályán kívül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.