Mi a teendő, és látnivalók!

Ha utazik az Egyesült Királyságban, vagy bárhol máshol a világon igazán (kivéve talán a dél-ázsiai), Ausztrália nem említett okból gyakran a kedvenc helye. Ez valóban egy hosszú, hosszú repülőút, a tényleges járatok számát és Ausztrália arra utal, hogy valójában nagyon, nagyon kedvelt úti cél.

Mindaddig, amíg a járat, amint az időzónák megváltoztatása hosszú utazás megéri, amely valójában egy utas vár egy álom hely. Tehát ez egy olyan ország, amely a saját az egész kontinensen, így csak elképzelni, mit várnak el egy lelkes utazó.

Kérdezd meg bármelyik utas, aki ténylegesen alá esett, és azt fogja mondani, hogy a puszta hétvégés csak egyszerűen nem elég. Azt valószínűleg hosszabb egyébként, mert a hosszú út van, hogy fut mélyen a déli féltekén olyan hosszú.

Lyn Gateley-2009

Még egy teljes hétig túl rövid. Ha azt szeretnénk, hogy jöjjön ki a teljes ausztrál utazási élmény, meg kell tölteni az időt közelebb a 20 napot. De még akkor is, akkor lehet, hogy csak annyi, hogy egy kicsit a városnézés, majd csak igazán képesek teljes mértékben ás egyik aspektusa, amit az ország által kínált lehetőségeket.

Legyen tiéd egy személyre szabott út vagy nyaralás témájú Ausztráliában, a puszta végtelenség március meghívja lelkes utazó egészen az. Nincsenek felét intézkedésekre. Ha búvár egy méreg, vagy talán akkor a snorkeling a Nagy-korallzátony vonzerejét igen különböző, csinálod órákig, vagy csak azt, hogy menj vissza többet. Komolyan, nincs két egyforma nap – nincs két órával azonos, és hogy megy nagyjából az összes tevékenységet az ausztrál nap, még akkor is valami olyan egyszerű, mint városnézés!

Bármennyire is van beépített területek ikonikus és egyedülálló építészeti élvezni, van olyan is, tiszta, érintetlen vadon élő területeken egyes állatok és lények egyedi legyen része a világnak. Mit mindig, bár rengeteg komoly MINDENT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.